Star Import d.o.o.

Kompanija Star Import d.o.o., koja posluje u okviru Emil Frey Grupe je Generalni distributer Daimler kompanije za Mercedes-Benz, smart, Setra i Fuso vozila za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju.

U Srbiji Daimler je prodavao i servisirao Mercedes–Benz putnička vozila, kombi vozila, kamione i autobuse od 1996. godine. Tržišta Srbije i Crne Gore su jedina u regionu gde su funkcije veleprodaje i maloprodaje za Daimler vozila bile vođene ćerkom firmom Daimler kompanije, a od februara 2014. godine ove funkcije preuzele su kompanija Star Import d.o.o. i Emil Frey Auto Centar d.o.o., u okviru Emil Frey Grupe.

Emil Frey Grupa je porodična firma iz Švajcarske, osnovana 1924. godine, od strane mehaničara Emil Frey-a, sa sedištem u Cirihu. Kompanija je pretežno fokusirana na automobilski biznis: veleprodaja putničkih vozila, maloprodaja putničkih vozila, finansiranje vozila, kao i logistika za automobile i rezervne delove. Kompanija posluje u Švajcarskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Mađarskoj, Češkoj, Poljskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini i od skora u Albaniji.

Star Import d.o.o. na tržištu Srbije posluje na dve lokacije: sedište i maloprodaja, u ul. Omladinskih brigada 33 i druga lokacija Industrijska zona bb u Krnješevcima, koji predstavlja i najmoderniji centar na Balkanu za: prodaju novih i polovnih kamiona i autobusa Mercedes-Benz, Setra autobusa i Mitsubishi Fuso Canter kamiona, servisiranje lakih dostavnih vozila, kamiona i autobusa, prodaju rezervnih delova, trening centar i centralno skladište rezervnih delova.

Kao Generalni zastupnik, Emil Frey Grupa ima pristup koji je prvenstveno orijentisan ka kupcu, vođen tržišnim uslovima i kojeg odlikuje prvoklasna briga prema klijentu i dileru.

Podeli članak:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Možda će Vas zanimati i:

Mazda – DIPem d.o.o.

Osnovan 1990. godine, bavi se uvozom i distribucijom rezervnih delova i opreme, a od 2008. godine je ovlašćeni uvoznik i distributer vozila Mazda.Prodajni salon

Grand Motors d.o.o.

Kompanija Grand Motors formirana je 30. oktobra 2001. godine, a sa uvozom, prodajom i servisiranjem automobila i lakih komercijalnih vozila Ford zvanično je započeto u martu

Najčitanije

Budimo u kontaktu

Pretplatite se ne naš newsletter

Jednom nedeljno bićete obavešteni o svim novostima iz naše Asocijacije.