Redovna skupština Asocijacije

 

Redovna Skupština Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova održana 21.12.2018 godine.

 

Skupštini Asocijacije je prisustvovalo 16 članova iz redova uvoznika kao i

Predsedinik Asocijacije Dr Miloš Petrović,

Predsednik grupacije pri PKS i član borda Milan Vukasović

Generalni sekretar Asocijacije Boban Nikolić

Sa obzirom na to da Asocijacija ima 26 redovnih članica, prisutan broj je obezbedio kvorum za rad i donošenje odluka.

Predsednik Asocijacije, Dr Miloš Petrović je otvorio rad Skupštine sa predlogom dnevnog reda koji je jednoglasno usvojen

Na početku rada prisutnima se obratio gospodin Dejan Tomašević – načelnik odeljenja za homologaciju vozila u Agenciji za bezbednost saobraćaja  objašnjavajući predlog Agencije o planiranom načinu rada i obavezama uvoznika pri popunjavanju Potvrde o saobraznosti u sistemu Agencije kada se Zakon ( koji je u pripremi ) donese i usvoji.

Po završenoj prezentaciji usledila diskusija na ovu temu. Predstavnici Asocijacije su se obratili gospodinu Tomaševiću sa konkretnim pitanjima i komentarima.

Drugu tačku dnevnog reda je započeo Predsednik Asocijacije Miloš Petrović iznoseći detaljnu informaciju,usvojenu na sastanku borda, o finansijskom stanju Asocijacije ( prihodi,rashodi i stanje ).

U nastavku tačke dva, Predsednik Asocijacije, Miloš Petrović je prisutne članove Asocijacije sveobuhvatno informisao o aktivnostima borda u 2018.g. objašnjavajući, deo po deo, svaku od aktivnosti

Dodatna pojašnjenja vezana za metodologiju rada Cube team je pojasnio generalni sekretar Asocijacije Boban Nikolić rekavši da će u narednoj godini posebna pažnja biti posvećena razvrstavanju vozila u pripadujuće kategorije jer su im se tu pojavili određeni problemi..

Treća tačka dnevog reda, usvojen plan rada u narednoj godini od strane borda, je uz potpuno pojašnjenje svake od tačaka, je takodje obrazložen od strane Predsednika Miloša Petrovića, uz konstataciju da će se morati, uz sve prisutne institucije, dodatno ukljućiti i Naled.

Plan rada borda u narednoj godini, posle dodatnih pojašnjenja, je prihvaćen.

 

Podeli članak:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Možda će Vas zanimati i:

O nama

Uvoznici vozila osnovali su Srpsku asocijaciju uvoznika vozila i delova sa osnovnim ciljem da zastupa interese svih članova asocijacije zalažući se, između ostalog i za

Najčitanije

Budimo u kontaktu

Pretplatite se ne naš newsletter

Jednom nedeljno bićete obavešteni o svim novostima iz naše Asocijacije.