CITROËN C3 AIRCROSS CITROËN C3 AIRCROSS
UŽIVAJTE U POGLEDU SA VISINE Kada se spomene ime CITROËN  imamo asocijaciju na moderan dizajn, nesvakidašnju udobnost i na najnovije tehnologije. Osvajač evropske nagrade... CITROËN C3 AIRCROSS

UŽIVAJTE U POGLEDU SA VISINE

Kada se spomene ime CITROËN  imamo asocijaciju na moderan dizajn, nesvakidašnju udobnost i na najnovije tehnologije.

Osvajač evropske nagrade AutoBest 2018, novi kompaktni SUV CITROËN C3 Aircross je model referentne modularnosti kroz personalizaciju bez premca. Uživajte posmatrajući ostale vozače sa visine uz 12 najnovijih tehnologija za pomoć vozačima, bezično punjenje vašeg mobilnog telefona ili u vožnji nepristupačnim terenima uz sistem Grip Control.

Iskoristite ograničenu ponudu i popuste na sve verzije modela CITROËN C3 Aircross koji se kreću čak do 2.000 evra!

https://www.citroen.rs/vozila/novi-suv-compact-citroen-c3-aircross/

U svetu terenskih vozila, Citroën C3 AIRCROSS najavljuje različitost, svojim snažnim, originalnim i svežim stavom.

Njegov stil spaja robusnost i zaštitu zahvaljujući visokom poklopcu motora naglašenom hromiranim ševronima u koje je integrisan LED svetlosni potpis.

Stakla na C stubu, koja je već najavljivao koncept C-Aircross, napravljena su od polikarbonata sa filmom u boji na sredini, čime se stvara snažan grafički kontrast u predelu zadnjeg stuba.

U kabini ovog terenskog vozila nove generacije, uživajte u neverovatno podignutom položaju za vožnju.

Sa ovim SUV-om, vladaćete cestom! Podignuti klirens, veliki točkovi i sistem za poboljšani pogon sa sistemom za kretanje na nizbrdici će vam omogućiti da vozite po svim vrstama puteva.

Na ovaj način, Citroën C3 AIRCROSS može da prilagođava pogon prednjih točkova određenom terenu i može da održava istu brzinu čak i na velikim nizbrdicama.

U PONUIDI 5 SNAŽNIH MOTORA

Široka gama štedljivih i snažnih motora poslednje generacije odlikuje se vrhunskom tehnologijom. Ovo terensko vozilo može da ima benzinske PureTech (82, 110 i 130) i dizel BlueHDi motore (100 i 120).

Automatski menjač EAT6, udružen sa sistemom Stop & Start, dostupan je sa benzinskim motorom PureTech 110, dok je ručni menjač sa 6 stepena prenosa dostupan sa benzinskim PureTech 130 i BlueHDi 120 motorima.