O nama

Ciljevi

Kontinuiran rad na unapređenju uslova na tržištu na kojem posluju svi članovi. Pružanje besplatnih saveta članovima, prikupljanje, obrada u dostavljanje statistike kao i tržišnih informacija od interesa za članove.
Zaštita prava i interesa članova, zaštita intelektualne svojine i zaštita životne sredine kroz praćenje zakonskog okvira i aktivnog učešća u dijalogu sa relevantnim institucijama, briga o stručnom nivou vršenja delatnosti koja se odnose na putnička motorna vozila i delove, edukacija o ekološkim uslovima poslovanja, aktivno učešće u smanjenju štetnog uticaja vozila na životnu sredinu.
Nastup pred državnim i drugim institucijama u ime članova i njihovih interesa, nastup u medijima i drugim relevantnim javnostima, pokretanje društvenog dijaloga o pitanjima koja su ključna za poslovanje i uticaj na društvenu zajednicu.

Podsticanje razmene mišljenja i iskustava među članovima Asocijacije, državnim organima i institucijama, kao i drugim srodnim udruženjima i komorama u zemlji i van nje.  Prikupljanje i protok stručnih i poslovnih informacija među članovima u skladu sa njihovim zajedničkim interesima.

Vizija

Očuvanje integriteta članova, definisanje zajedničih ciljeva i zalaganje za što bolji položaj kompanija koje se bave uvozom motornih vozila i delova.

Misija

Unapređenje uslova za poslovanje na tržištu kroz zaštitu zajedničkih interesa, pokretanje društveno odgovornih projekata, razmenu, povezivanje i saradnju.

Organi Asocijacije

Skupština

Skupštinu asocijacije čine predstavnici svih članova asocijacije i to jedan predstavnik svakog člana Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova.

Članovi Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova:

 1. Auto Čačak
 2. Avtonova KAB
 3. British Motors
 4. Burnout
 5. Centar S
 6. CTC Unit doo
 7. Delta motors
 8. Euro Sumar
 9. Euroimpex  Autogroup
 10. FCA Srbija d.o.o. Kragujevac
 11. Gevara doo
 12. Grand Motors
 13. Hyundai Srbija
 14. Interauto- trade   –  novi clan
 15. KIA auto
 16. KOMPP Co
 17. MASS Company
 18. Mazda Central and South East Europe
 19. Motogrini Gruppo
 20. Opel Sauthest Europe
 21. PGS Motori
 22. Porsche SCG
 23. Renault-Nisan Srbija
 24. Star Import
 25. Subaru SCG
 26. Teletrade doo 
 27. Toyota Srbija
 28. Trion Motors

Podeli članak:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Možda će Vas zanimati i:

Euro Sumar

Euro Sumar d.o.o, zvanični uvoznik i distributer Suzuki automobila i motocikala, osnovan je 1995. godine. Identifikacija sa vrednostima japanskog proizvođača i uočena pozitivna iskustva

Najčitanije

Budimo u kontaktu

Pretplatite se ne naš newsletter

Jednom nedeljno bićete obavešteni o svim novostima iz naše Asocijacije.