O nama

Ciljevi

Kontinuiran rad na unapređenju uslova na tržištu na kojem posluju svi članovi. Pružanje besplatnih saveta članovima, prikupljanje, obrada u dostavljanje statistike kao i tržišnih informacija od interesa za članove.
Zaštita prava i interesa članova, zaštita intelektualne svojine i zaštita životne sredine kroz praćenje zakonskog okvira i aktivnog učešća u dijalogu sa relevantnim institucijama, briga o stručnom nivou vršenja delatnosti koja se odnose na putnička motorna vozila i delove, edukacija o ekološkim uslovima poslovanja, aktivno učešće u smanjenju štetnog uticaja vozila na životnu sredinu.
Nastup pred državnim i drugim institucijama u ime članova i njihovih interesa, nastup u medijima i drugim relevantnim javnostima, pokretanje društvenog dijaloga o pitanjima koja su ključna za poslovanje i uticaj na društvenu zajednicu.

Podsticanje razmene mišljenja i iskustava među članovima Asocijacije, državnim organima i institucijama, kao i drugim srodnim udruženjima i komorama u zemlji i van nje.  Prikupljanje i protok stručnih i poslovnih informacija među članovima u skladu sa njihovim zajedničkim interesima.

Vizija

Očuvanje integriteta članova, definisanje zajedničih ciljeva i zalaganje za što bolji položaj kompanija koje se bave uvozom motornih vozila i delova.

Misija

Unapređenje uslova za poslovanje na tržištu kroz zaštitu zajedničkih interesa, pokretanje društveno odgovornih projekata, razmenu, povezivanje i saradnju.

Organi Asocijacije

Skupština

Skupštinu asocijacije čine predstavnici svih članova asocijacije i to jedan predstavnik svakog člana Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova.

Članovi Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova:

 1. Auto Čačak
 2. Avtonova KAB
 3. British Motors
 4. Burnout
 5. Centar S
 6. CTC Unit doo
 7. Delta motors
 8. Euroimpex  Autogroup
 9. FCA Srbija d.o.o. Kragujevac
 10. Gevara doo
 11. Grand Motors
 12. Hyundai Srbija
 13. Interauto- trade   –  novi clan
 14. KIA auto
 15. KOMPP Co
 16. MASS Company
 17. Mazda Central and South East Europe
 18. Motogrini Gruppo
 19. PGS Motori
 20. Porsche SCG
 21. Renault-Nisan Srbija
 22. Star Import
 23. Subaru SCG
 24. Teletrade doo 
 25. Toyota Srbija
 26. Trion Motors
 27. Rotam doo
 28. Snow doo

Podeli članak:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Možda će Vas zanimati i:

Motogrini Gruppo d.o.o.

Verujemo da “Poslovanje može biti održivo samo ako služi široj svrsi u društvu.”, kao što je to rekao Jamsetji Tata, osnivač Tata Group. Sa tom

Subaru za SCG d.o.o.

Proizvođač Subaru automobila je Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), poznata svetska kompanija za izradu transportnih sredstava i proizvoda vezanih za vazduhoplovstvo. Zvanični distributer za Srbiju i

Najčitanije

Budimo u kontaktu

Pretplatite se ne naš newsletter

Jednom nedeljno bićete obavešteni o svim novostima iz naše Asocijacije.