Hyundai Srbija d.o.o.

Hyundai Auto d.o.o. Beograd ovlašćeni je distributer Hyundai automobila za Srbiju i Crnu Goru i prisutan je na domaćem tržištu od oktobra 2002. godine.

Kao deo globalne Hyundai mreže u obavezi je da poštuje visoke zahteve koje postavlja Hyundai Motor Company. Standardi se odnose na visok kvalitet usluge i veliku pažnju koja se posvećuje kupcima kroz brigu o održavanju i servisiranju vozila.

Istorija

Hyundai Motor Company je od 1999. do 2007. beležio stalni napredak i za samo osam godina sa jedanaestog  mesta dospeo na petu poziciju među svetskim proizvođačima automobila.

Uvoznici vozila Hyundai Auto d.o.o. Beograd prate taj uspešan trend i od 2002. do 2011. godine povećali su svoju prodaju preko 10 puta. Koristeći najsavremenija dostignuća u proizvodnji motora i savremeni dizajn, pružaju vozačima i putnicima izuzetnu bezbednost, uz odličan odnos cene i kvaliteta.

2.525 prodatih vozila i 33% rasta prodaje u odnosu na prethodnu godinu je bilans Hyundai Auto d.o.o. Beograda u protekloj 2010-toj godini. Na osnovu ovih rezultata brend Hyundai se u 2010. god. pozicinirao na četvrto mesto po prodaji uvoznih automobilskih brendova u Srbiji. Rapidan i kontinuiran rast prodaje Hyundai automobila na srpskom tržištu nastavljen i u 2011. godini.

Visok kvalitet, bezbednost i ekonomičnost uz pristupačnu cenu su karakteristike koje odlikuju brend Hyundai i koje sve više prepoznaju i kupci na srpskom tržištu. Porast prodaje koju uvoznici vozila Hyundai Auto d.o.o. Beograd imaju u uslovim globalne ekonomske krize i pre svega velike krize auto industrije je rezultat koji govori mnogo i koji potvrđuje da Hyundai i u ovakvim uslovima ne odustaje od svojih ambicioznih planova.

Najnovija istraživanja poznate svetske  konsultantske kuće ”Interbrand” pokazala su da je Hyundai najbrže rastući automobilski brend u 2011. god.

Sponzorstva i društvena odgovornost

Hyundai Motor Company je od 1999. god. sponzor najvećih sportskih događaja kao što su Evropska i Svetska prvenstva u fudbalu, a ugovor za sponzorisanje ovih događaja potpisan je do 2022. god.

Hyundai Auto d.o.o Beograd svoju društvenu odgovornost pokazuje putem kontinuriranih akcija posvećenih povećanju bezbednosti dece u saobraćaju koju ova kompanija u Srbiji organizuje od 2008. god.

7 godina garancije, asistencije i besplatnih pregleda

Koliko brine o svojim kupcima Hyundai je prethodnih godina pokazao i kroz program koji obuhvata 7 godina garancije na automobil, 7 godina 24/7 asistencije na putu i 7 godina besplatnih godišnjih preventivnih pregleda vozila.

Kvalitet i briga o kupcu biće osnovni postulati poslovanja Hyundai Auto d.o.o.Beograda i narednim godinama.

Dilerska mreža

Direkcija uvoznika i distributera
Milutina Milankovića 7V, Novi Beograd

Tel.: +381-11-22-52-300
Fax: +381-11-22-52-303
E-mail: office@hyundai.co.rs

Razgranata dilerska mreža (10 dilerskih kuća u 8 gradova širom Srbije: Beograd, Novi Sad, Zrenjanin, Niš, Jagodina, Kraljevo, Čačak i Užice) omogućava da Hyundai automobili budu dostupni svim našim potencijanim kupcima.

Proverite ko je ovlašćeni distributer i serviser za Hyundai vozila u vašem gradu:

Beograd Novi Sad Kraljevo Zrenjanin
Niš Čačak Užice Jagodina

Podeli članak:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Možda će Vas zanimati i:

Hyundai Srbija d.o.o.

Hyundai Auto d.o.o. Beograd ovlašćeni je distributer Hyundai automobila za Srbiju i Crnu Goru i prisutan je na domaćem tržištu od oktobra 2002. godine. Kao

82. Skupština Asocijacije uvoznika

82. Skupština udruženja uvoznika vozila i delova održane je dana 30. avgusta 2012. godien u 15h na Beogradskom sajmu u Beogradu. Sednici je prisustvovalo

Najčitanije

Budimo u kontaktu

Pretplatite se ne naš newsletter

Jednom nedeljno bićete obavešteni o svim novostima iz naše Asocijacije.