Grand Motors d.o.o.

Kompanija Grand Motors formirana je 30. oktobra 2001. godine, a sa uvozom, prodajom i servisiranjem automobila i lakih komercijalnih vozila Ford zvanično je započeto u martu 2002. godine, otvaranjem prodajnog salona u ulici Tošin bunar, dok su servisne usluge pružane u radionici pored autoputa Beograd-Zagreb. Od proleća 2007. godine sve aktivnosti su objedinjene u novom poslovnom kompleksu na Novom Beogradu u ulici Milutina Milankovića 21, koji je svečano otvoren 31. maja 2007. U objektu su smešteni prodajni saloni za vozila Ford, Volvo i Land Rover, moderno opremljena servisna radionica sa limarsko-farbarskim odeljenjem za vozila četiri marke, magacin i prodaja rezervnih delova, uprava i sve administrativne službe kompanije.

Neposredno pre preseljenja na ovu lokaciju, krajem 2006., odnosno početkom 2007., poslovanje Grand Motorsa je prošireno partnerstvom sa Volvo automobilskom korporacijom i Land Roverom, čime je kompanija stekla status ovlašćenog uvoznika, prodavca i servisera vozila tih marki.

Od proleća 2011. Grand Motors je i uvoznik, prodavac i serviser vozila Infiniti. Prodajni salon Infiniti, u svemu opremljen po standardima principala, smešten je u neposrednoj blizini poslovnog centra, na adresi Milutina Milankovića 11.

Grand Motors prodajno-servisni centri

 • Grand Motors Novi Beograd
  prodaja i servis vozila Ford, Volvo, Land Rover/Range Rover i Infiniti
 • Grand Motors Jug, Beograd (Ibarska magistrala)
  prodaja i servis vozila Ford, prodaja automobila Volvo
 • Grand Motors Subotica
  prodaja i servis vozila Ford
 • Grand Motors Niš
  prodaja i servis vozila Ford

U Grand Motors-u je stalno zaposleno više od 100 osoba.

Dilerska (prodajno-servisna) mreža za vozila Ford

 • Grand M, Novi Sad
 • Auto Stad, Čačak
 • Auto centar Peda, Jagodina
 • Viva Company, Kragujevac

Grand Motors se bavi i poslovima prodaje staro za novo: vlasnicima Fordovih automobila ne starijih od osam godina nudi se mogućnost da njihovo postojeće vozilo posluži kao učešće za novi Ford, ili varijanta preuzimanja starog vozila na komisionu prodaju.

Po kontinuiranom širenju delatnosti, rastu prodaje, permanetnom podizanju kvaliteta posleprodajnih usluga i reafirmaciji brendova čija vozila prodaje na tržištima Srbije i Crne Gore, uvoznici vozila Grand Motors predstavljaju jednu od najuspešnijih kompanija u svojoj branši. Glavna misija svih zaposlenih u Grand Motorsu jeste zadovoljan kupac/vlasnik vozila sve četiri marke, bez obzira da li je ono kupljeno u Grand Motorsu ili ne.

Posvećenost poslu, stalno usavršavanje stručnjaka koji prodaju i servisiraju vozila sve četiri marke, implementacija najmodernijih servisnih postupaka i najsavremenije servisne opreme, širenje prodajno-servisne mreže, obogaćivanje prodajne i servisne ponude… neki su od postulata na kojima Grand Motors istrajno gradi svoju budućnost. Najbolja potvrda konzistentne i vizionarske poslovne politike je zadovljstvo više od 15.000 vlasnika vozila Ford, Volvo i Land Rover koji su u protekloj deceniji svoj novi automobil kupili u Grand Motorsu ili mreži njegovih partnera.

https://www.grandmotors.rs/

Podeli članak:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Možda će Vas zanimati i:

Donacija Asocijacije uvoznika vozila Kraljevu

Gradonačelnik Kraljeva Ljubiša Simović sa saradnicima primio je delegaciju Srpske asocijacije uvoznika vozila, koja okuplja sve renomirane svetske kompanije. Na skupštini Asocijacije održanoj početkom

KIA auto d.o.o. Beograd

KIA AUTO d.o.o. osnovan je 2001. godine od kada posluje kao ovlašćeni zastupnik i serviser za vozila iz programa KIA MOTORS za područje Srbije. Korporacija Kia

Najčitanije

Budimo u kontaktu

Pretplatite se ne naš newsletter

Jednom nedeljno bićete obavešteni o svim novostima iz naše Asocijacije.