Euroimpex Autogroup d.o.o.

Novi ekskluzivni uvoznik marke Peugeot na našem tržištu je kompanija Euroimpex Autogroup, koja je generalni uvoznik za vozila ovog brenda u Makedoniji od 1992. Primarni cilj ove makedonske kompanije je da formira jaku prodajno-servisnu mrežu kako bi po najvišim standardima nastavila brigu o potencijalnim i sadašnjim vlasnicima Peugeot modela, nezavisno u kojem kraju zemlje žive, kažu u Euroimpexu.

“Naša kompanija nije prvi put prisutna na srpskom tržištu. Od decembra 2009. godine zastupamo Mitshubishi Motors preko kompanije Inoto Motors”, podsetio je generalni direktor Euroimpexa, Kiril Voinovski. Kupcima ostaje da se nadaju, da će Euroimpex mnogo ozbiljnije raditi na tržištu Srbije, jer je Inoto svojim odbojnim stavom prema novinarima udaljio od sebe i potencijalne kupce.

On je naglasio i da je “dosadasnji uvoznik, kompanija Verano motors, odradila svoj posao profesionalno svih ovih godina i da je imidž Peugeot Brenda na zavidnom nivou”. Verano ostaje u mreži Peugeota kao glavni prodavac u Srbiji, sa svojim prodajno-servisnim centrima u Beogradu i Nišu.

Kontaktirajte nas telefonom

011 20 22 333

Kontaktirajte nas poštom

Euroimpex Autogroup
Višnjička 53 A
11000 Beograd, Srbija

Podeli članak:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Možda će Vas zanimati i:

MASS Company d.o.o

Privatna firma “MASS COMPANY” d.o.o. osnovana je februara 1993. godine, sa ciljem da kao porodična kompanija postavi nove standarde u zastupanju, trgovini i partnerskom

Najčitanije

Budimo u kontaktu

Pretplatite se ne naš newsletter

Jednom nedeljno bićete obavešteni o svim novostima iz naše Asocijacije.