Porsche SCG d.o.o Porsche SCG d.o.o
Firma Porsche SCG počela je sa radom 1. aprila 2004. godine kao ogranak austrijske kompanije Porsche Holding, sa sedištem u Salcburgu. Još od samih početaka, cilj kompanije... Porsche SCG d.o.o

Firma Porsche SCG počela je sa radom 1. aprila 2004. godine kao ogranak austrijske kompanije Porsche Holding, sa sedištem u Salcburgu. Još od samih početaka, cilj kompanije je ostvarenje vodeće pozicije na tržištu postavljajući standarde konkurentnim kompanijama. U ovom trenutku, Porsche SCG zapošljava preko 100 ljudi. Svaki zaposleni u svom radu podstiče se da postupa u duhu te vizije i doprinosi zajedničkom uspehu kojem se teži.

Porsche SCG je generalni uvoznik za Volkswagen, Audi, Seat i Porsche za Srbiju i Crnu Goru.

U okviru svog poslovanja preduzeće ima još tri dilerska objekta:

Pored Porsche SCG na tržištu je prisutna i firma Porsche Leasing. Glavna delatnost je prodaja i servisiranje automobila marki VolkswagenAudiSeat i Porsche, kao i prodaja rezervnih delova.

Za svaku od marki koje zastupaju, ovi uvoznici vozila žele da obezbede najveći mogući tržišni uspeh. Naše marke nastupaju na tržištu dinamično i kreativno, a još jedan cilj je da u dilerskoj i servisnoj strukturi budu uzor drugima kako u ispunjavanju standarda tako i da imaju najbolje radnike iz automobilske branše.

Kontakt

Zrenjaninski put 11
11210 Beograd, Srbija

Tel: +381-11-3042-400
Fax: +381-11-3042-409
E-mail: info@porschescg.rs
web: www.porschescg.rs

Mreža dilera

Kliknite na link željenog grada da vidite za koje marke postoje dileri u tom gradu:

SuboticaBeogradPožarevacČačakNišPodgorica
Novi SadŠabacJagodinaKragujevacNovi Pazar