KIA auto d.o.o. Beograd KIA auto d.o.o. Beograd
KIA AUTO d.o.o. osnovan je 2001. godine od kada posluje kao ovlašćeni zastupnik i serviser za vozila iz programa KIA MOTORS za područje Srbije. Korporacija Kia... KIA auto d.o.o. Beograd

KIA AUTO d.o.o. osnovan je 2001. godine od kada posluje kao ovlašćeni zastupnik i serviser za vozila iz programa KIA MOTORS za područje Srbije.

Korporacija Kia Motors (KMC) je proizvođač kvalitetnih vozila za mlade u srcu. Osnovana je 1944. godine i najstariji je korejski automobilski proizvođač.

Kao deo poslovne grupacije Hyundai-Kia Automotive Group KMC namerava postati jedna od vodećih vrhunskih automobilskih marki. Kia godišnje proda više od 2 miliona vozila koje proizvode u 13 fabrika u osam zemalja. Kroz svoju prodajno-servisnu mrežu vozila prodaju u 172 zemlje. Kia danas zapošljava više od 42.000 ljudi i ima godišnje prihode u visini 14,6 milijardi američkih dolara. Glavni je sponzor Otvorenog prvenstva Australije u tenisu (Australian Open) i zvanični automobilski partner svetske fudbalske asocijacije FIFA.

O kompaniji KIA AUTO d.o.o.

KIA AUTO d.o.o.

KIA AUTO d.o.o. osnovan je 2001. godine od kada posluje kao ovlašćeni zastupnik i serviser za vozila iz programa KIA MOTORS za pordučje Srbije. KIA AUTO d.o.o. posluje u sastavu KIA MOTORS ADRIA GROUP iz Ljubljane, koja je prošle godine dobila priznanje za najboljeg KIA zastupnika u istočnoj i jugoistočnoj Evropi. Ovi uvoznici vozila se bave uvozom, prodajom, distribucijom i servisiranjem vozila iz programa KIA MOTORS. Dilerska mreža u Srbiji obuhvata 3 izložbena salona i 2 servisa u Beogradu, kao i još 8 zastupnika u većim gradovima Srbije koji se bave prodajom i servisiranjem vozila.

Dajemo 7 godina garancije!

KIA vozila

Kia Motors je proizvođač kvalitetnih vozila za mlade u srcu. Korporacijski slogan – ‘The Power to Surprise’ – (Snaga iznenađenja) predstavlja Kijinu predanost premašivanju očekivanja stranaka zahvaljujući neprestanim automobilskim inovacijama. KIA je jedini brend u Evropi koji nudi najdužu fabričku garanciju na svoja vozila u trajanju od 7 godina ili 150.000 km. Na taj način KIA dokazuje da veruje u kavlitet i pouzdanost svojih vozila. Takođe, veliki značaj pridaje se i bezbednosti pa su tako u poslednje 3 godine na tržište plasirali 5 modela koji su osvojili maksimalnih 5 zvezdica za bezbednost na EuroNCAP testu. Slogan koji uvek prati KIA vozila jasno pokazuje njihovu vrednost: KIA – najviše za Vaš novac

Da pogledate naš prodajni asortiman kliknite na KIA vozila

KIA mreža zastupnika, prodajnih salona i servisa u Srbiji

Dilerska mreža je razvijena u celoj Srbiji, a da pogledate listu svih dilera, kliknite na KIA zastupnici.
Da pogledate firme zastupnike za KIA vozila u vašem mestu, kliknite na naziv grada:

ČačakJagodinaKaćNišGornji Milanovac
ŠabacKragujevacNovi SadSomborBeograd

 

https://beograd.kia.rs/