Asocijacija formirala svoju Grupaciju u okviru PKS

Pri Odboru za trgovinu Privredne komore Srbije, Srpska Asocijacija uvoznika vozila i delovaformirala je grupaciju “Ovlašćenih uvoznika vozila i delova”.

Sve članice Asocijacije, uvoznici vozila će kroz ovaj vid organizovanja i saradnju sa Privrednom komorom, dobiti nov kvalitet u poslovanju i mogućnost da na pravi način istaknu svoje poslovne zahteve i promovišu svoje ciljeve, sve u cilju da se kupcima vozila obezbede što bolji izbor vozila, pristupačnije cene i uslovi plaćanja.

Sa druge strane, cilj je da se kroz stalnu komunikaciju sa predstavnicima državnih institucija i agencija, banaka, osiguravajućih kuća i drugih, poboljšaju uslovi poslovanja za sve auto kuće u Srbiji i na što lakši način otklone teške posledice, koje je na ovu vrlo važnu granu privrede ostavila ekonomska kriza i u svetu i u našoj zemlji.

 

Podeli članak:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Možda će Vas zanimati i:

82. Skupština Asocijacije uvoznika

82. Skupština udruženja uvoznika vozila i delova održane je dana 30. avgusta 2012. godien u 15h na Beogradskom sajmu u Beogradu. Sednici je prisustvovalo

PLAN RADA ZA 2019 GODINU

  Na predlog borda direktora, skupština Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova usvojila je sledeći plan rada za 2019 godinu. Po završetku rada skupštine

Najčitanije

Budimo u kontaktu

Pretplatite se ne naš newsletter

Jednom nedeljno bićete obavešteni o svim novostima iz naše Asocijacije.