Donacija Asocijacije uvoznika vozila Kraljevu Donacija Asocijacije uvoznika vozila Kraljevu
Gradonačelnik Kraljeva Ljubiša Simović sa saradnicima primio je delegaciju Srpske asocijacije uvoznika vozila, koja okuplja sve renomirane svetske kompanije. Na skupštini Asocijacije održanoj početkom... Donacija Asocijacije uvoznika vozila Kraljevu

Gradonačelnik Kraljeva Ljubiša Simović sa saradnicima primio je delegaciju Srpske asocijacije uvoznika vozila, koja okuplja sve renomirane svetske kompanije.

Na skupštini Asocijacije održanoj početkom ove godine doneta je odluka da od svakog prodatog automobila, za vreme održavanja Međunarodnog salona automobila u Beogradu, članovi uplate po svakom prodatom automobilu deo sredstava u fond za pomoć postradalima od zemljotresa u Kraljevu. Na taj način uvoznici vozila su prikupili 2.000.000 dinara.

Miloš Petrović predsednik Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova uručio je priznanicu gradonačelniku i istakao da su u dogovor sa njim i članovima lokalne samouprave odlučili da polovina prikupljenog novca ide za pomoć Ireni Paunović a druga polovina za sanaciju dečijeg vrtića “Pčelica” u Pljakinom šancu.